×

B12 | POMPPUT UMAX800

POMPPUT: UMAX800
De pompput UMAX800 bestaat uit stapelbare schachtelementen welke geheel naar keuze kunnen worden opgebouwd. De universele schachtelementen zijn elk uitgevoerd met een anti-opdrijfflens en worden middels rvs flensbouten, snel en stevig op elkaar geschroefd. Door toepassing van de flenzen ontstaat een zeer robuuste putschacht. De kunststof schachtelementen zijn van de materiaalsoort HDPE. Deze kunststof soort maakt de pompput UMAX800 uitstekend geschikt voor fecaliën houdend huishoudelijk afvalwater met alle daarin normaal voorkomende verontreinigingen. Mede door het gebruik van HDPE zijn de schachtelementen onverwoestbaar en tevens chemisch resistent. Hierdoor is de pompput UMAX800 eveneens uitermate geschikt voor aardinbouw (ondergrondse opstelling).

TELESCOPISCH OPZETSTUK
De pompput UMAX800 is voorzien van een lichtgewicht, traploos en in hoogte verstelbaar en kantelbaar telescopisch opzetstuk. Hierdoor is een optimale aansluithoogte met het maaiveld mogelijk.

PUTDEKSEL NAAR KEUZE
Bovenin het in hoogte verstelbaar telescopisch opzetstuk kunnen naar gelang de gewenste verkeersklasse, diverse inlegdeksels worden toegepast. De inlegdeksels zijn leverbaar in kunststof, gietijzer en rvs met of zonder dekselborging.

INBOUWSET
Een inbouwset is een speciaal stukje leidingwerk met geleidingsysteem, welke het mogelijk maakt om een perspomp aan de pompophaalketting direct uit de pompinstallatie te kunnen tillen. Elk type bodemdeel van de UMAX800 is reeds voorbereid voor toepassing van maximaal twee  inbouwsets. Afhankelijk van de gekozen uitvoering zijn er af fabriek tenminste een danwel twee complete inbouwsets ingebouwd.

AANSLUITINGEN
Afhankelijk van de gekozen schachtelementen is de pompput UMAX800 compleet met een in hoogte verstelbaar opzetstuk, inbouwsets, putinlaten, persuitlaat, kabeldoorvoer, aansluiting voor open-beluchting, balkeerkleppen, pompgeleidingssystemen, ketting oogmoer, transportkappen, niveasonde adapter, flensbouten, flensdichtingen, aanduidingslabels en inbouwhandleiding. De pompput UMAX800 wordt indien gewenst af fabriek samengesteld en opgebouwd.

PERSPOMPEN
Door de toepassing van het inbouwset zijn er verschillende perspompen toepasbaar met verschillende eigenschappen, voedingsspanningen en pompcapaciteiten. De perspomp(en) kunnen met behulp van het inbouwset, middels een ophaalketting, langs het geleidingssysteem, snel en direct uit de pompinstallatie worden getild voor een snelle inspectie en/of onderhoud. De pompput UMAX800 wordt geleverd exclusief perspomp(en).

OPMERKINGEN
De pompput UMAX800 betreft enkel de robuuste putschacht welke als basis dient voor het verder samenstellen van een goed en compleet functionerende pompinstallatie. De pompput UMAX800 is met behulp van de vele los leverbare componenten verder geheel naar wens samen te stellen. 

TOEBEHOREN
Er zijn optioneel diverse componenten leverbaar zoals: Schakelkasten, perspompen, hoogwateralarmering, pompbeveiliging, niveau-sondes, sondebuis, schakelvlotters, RVS ophaalketting, diverse electronica, GSM alarmmodule bewaking 24/7, karabijnhaken, putdeksels, openingshaak etc. Deze losse toebehoren dient men apart te doen bestellen.

PLUG AND PLAY SYSTEMS
©2023 - Copyright by Pompinstallaties B.V.

 

Lees meer