×

B30 - Inbedrijfstelling

Aanvragen inbedrijfstelling.
Een inbedrijfstelling (IBS) is een soort algemene installatie keuring op locatie. Een inbedrijfstelling (IBS) vindt plaats voordat de nieuwe pompinstallatie in gebruik is genomen. Nadat de inbedrijfstellingstoets heeft plaats gevonden wordt er op de besturing van de pompinstallatie door de technicus een datum en een uniek machinenummer (kenteken) aangebracht. Hiermee voorkomt men dat een pompinstallatie met een installatiefout in gebruik is genomen. Een installatiefout kan zijn een verkeerde draairichting van een pomp, een beschadigde kabel, foutieve afzekering, verkeerde instellingen etc. Met een IBS controle voorkomt men vervolgschade.


Machinenummer en data opslag.
Met het uniek machinenummer worden belangrijke data van uw pompinstallatie in ons systeem opgeslagen. Na afronding van deze IBS controle is de betreffende pompinstallatie machine gereed voor in gebruik name en fabrieksgarantie.


Jaarlijks onderhoud.
Uw pompinstallatie is een machine op locatie. Net als een auto is ook de pompinstallatie voorzien van vele mechanische en elektronische componenten welke toezicht vereist. Wij raden aan deze jaarlijks door een specialist te doen laten inspecteren. Hiermee voorkomt men onnodige slijtage en/of kostbare reparaties.


Fabrieksgarantie.
Voor nieuwe pompinstallaties welke zijn voorzien van een IBS controle datum en 
ons machinenummer geven wij 2 jaar volledige fabrieksgarantie op de door ons geleverde materialen.