×

B30 - Inbedrijfstelling

Fabrieksgarantie.
Voor nieuwe pompinstallaties welke tenminste zijn voorzien van ons machinenummer en een IBS controle datum geven wij normaliter 2 jaar volledige fabrieksgarantie op de door ons geleverde materialen, mits deze ook juist zijn geinstalleerd.


Inbedrijfstellen van een nieuwe installatie.
Een inbedrijfstelling (IBS) is een soort algemene installatie keuring op locatie, welke kort nadat een pompinstallatie in gebruik is genomen plaats vindt. Dit ter voorkoming dat een pompinstallatie met een installatiefout in gebruik kan worden genomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verkeerde draairichting van een pomp. Om verdere vervolgschade te voorkomen is daarom een IBS controle benodigd. Nadat de IBS controle heeft plaatgevonden, wordt er op de besturing van de pompinstallatie door onze technicus een uniek machinenummer en een IBS controle datum genoteerd.


Machinenummer, data opslag.
Met dit uniek machinenummer worden belangrijke data van uw pompinstallatie in ons systeem opgeslagen. Na afronding van deze IBS controle is de betreffende pompinstallatie machine gereed voor in gebruik name en fabrieksgarantie.


Jaarlijks onderhoud.
Uw pompinstallatie is een machine op locatie. Net als een auto is ook de pompinstallatie voorzien van vele mechanische en elektronische componenten welke toezicht vereist. Wij raden u aan deze jaarlijks door een specialist te doen laten inspecteren. Hiermee voorkomt men onnodige slijtage en/of kostbare reparaties.


Pompinstallaties B.V.
Service & Onderhoud.