×

DIENSTEN

POMPINSTALLATIES B.V.
Pompinstallaties B.V. ontwikkelt, produceert, levert en installeert hoogwaardige "plug and play" pompsystemen uit voorraad. Pompinstallaties B.V. denkt in oplossingen en bied hulp, mogelijkheden en advies. Pompinstallaties B.V. bied merkonafhakelijke service en technisch onderhoud. Pompinstallaties B.V. is de geschikte partner voor het berekenen van de benodigde pompcapaciteit. Pompinstallaties B.V. is een professionele en gedreven organisatie met een ervaren kennis van betreffende materie. Pompinstallaties B.V.  levert de juiste professionele nazorg voor uw installaties. Pompinstallaties B.V. beheert, controleerd en ontzorgt.


 

STORING MELDEN PER E-MAIL.
Gelieve uw storing te omschrijven en deze samen met een eventueel machinenummer aan ons door te geven via ons e-mail adres: service@pompinstallaties.nl of vul het contactformulier in. Controleer of er op de besturingskast van de pompinstallatie een machinenummer staat vermeld. Het machinenummer begint met: PC _ _ _ _  gevolgd door een nummer. ​Een storing aan een pompinstallatie kan erg vervelend zijn. In sommige gevallen kan het ernstig wateroverlast veroorzaken of kan er een gevaarlijke elektrische situatie ontstaan. Een storingsmelding zullen wij daarom altijd met voorang doen opvolgen!


KOSTEN STORINGSOPVOLGING.
In antwoordt op uw storingsmelding welke u per e-mail heeft gedaan, ontvangt u van ons een bevestiging met onze tarievenlijst. De kosten voor een storingsopvolging worden berekent conform onze tarievenlijst.

BELANGRIJK.
Voordat wij kunnen starten met de storingsopvolging dienen wij onze tarievenlijst van de opdrachtgever getekend retour te ontvangen. Een actuele tarievenlijst kunt u eveneens per e-mail aanvragen.

POMPINSTALLATIES B.V.
service en onderhoud

E-mail: service@pompinstallaties.nl


 

JAARLIJKS ONDERHOUD.
Elke pompinstallatie is voorzien van mechanische en elektronische componenten welke periodiek toezicht vereisen. Om een goed en veilig functionerende pompinstallatie te behouden is het noodzakelijk deze regelmatig te controleren. Wij adviseren elke pompinstallatie jaarlijks door gespecialiseerde monteur(s) te laten inspecteren. Hiermee tracht men plotselinge calamiteiten, onveilige elektrische situaties, waterschade en hoge reparatie kosten mede te voorkomen. Wij benadrukken dat zonder periodieke controle deze componenten onveilig en kwetsbaar zijn en is een plotselinge storing aan de installatie een logisch gevolg! Tevens raden wij aan de meegeleverde handleiding goed door te lezen.


Aanvragen onderhoud.
Indien men jaarlijks onderhoud wenst kunt u ons het beste even per e-mail berichten. Geef in uw e-mail aan dat u onderhoud wenst aan een pompinstallatie inclusief het bijbehorende adres met contactpersoon en zijn of haar telefoonnummer. Opvolgend aan uw e-mail aanvraag ontvangt u van ons een proformarekening. Deze dient u vooraf te voldoen. Na ontvangst van uw betaling neemt onze servive afdeling spoedig contact met u op voor het maken van een onderhoudsafspraak.

Herhaling jaarlijks onderhoud.
Indien gewenst kunnen wij u elk jaar opnieuw aan het jaarlijks onderhoud herinneren. Deze jaarlijkse aanbieding onderhoud is uiteraard geheel vrijblijvend. LET OP: Wij verplichten onze relaties dus niets!

 

INBEDRIJFSTELLING.
Een inbedrijfstelling (IBS) vindt plaats voordat de nieuwe pompinstallatie in gebruik is genomen. Een inbedrijfstelling (IBS) is een soort algemene installatie toetsing en keuring op locatie. Nadat de inbedrijfstelling heeft plaats gevonden wordt er op de besturing van de pompinstallatie door de technicus een datum en het uniek machinenummer (kenteken) aangebracht. Hiermee voorkomt men dat een pompinstallatie met een installatiefout in gebruik kan worden genomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verkeerde draairichting van een pomp of een beschadigde kabel. Om verdere vervolgschade te voorkomen is daarom een IBS controle benodigd.

Machinenummer en data opslag.
Met het uniek machinenummer worden belangrijke data van uw pompinstallatie in ons systeem opgeslagen. Na afronding van deze IBS controle is de betreffende pompinstallatie machine gereed voor in gebruik name en fabrieksgarantie.

Jaarlijks onderhoud.
Uw pompinstallatie is een machine op locatie. Net als een auto is ook de pompinstallatie voorzien van vele mechanische en elektronische componenten welke toezicht vereist. Wij raden u aan deze jaarlijks door een specialist te doen laten inspecteren. Hiermee voorkomt men onnodige slijtage en/of kostbare reparaties.

Fabrieksgarantie.
Voor nieuwe pompinstallaties welke tenminste zijn voorzien van ons machinenummer en een IBS controle datum geven wij normaliter 2 jaar volledige fabrieksgarantie op de door ons geleverde materialen.

 

MACHINENUMMER.
Een machinenummer wordt door onze monteur op de besturingskast van de pompinstallatie aangebracht. Middels dit belangrijk machinenummer (kenteken) worden zoveel mogelijk gegevens over de betreffende pompinstallatie verzameld. Naast alle technische gegevens, zoals het type perspompen, besturingskast etc. worden ook installatie foto's, contactpersonen, onderhoud history en overige informatie met betrekking tot de pompinstallatie in ons systeem geregistreerd en opgeslagen. Immers een pompinstallatie betreft een machine welke ergens op een unieke locatie, veelal onzichtbaar is geplaatst.

Wat is het nut van een machinenummer?
Met dit uniek zijnde machinenummer kunnen wij direct veel informatie en specifieke wensen en instructies inzien. Dit kan zijn informatie over bijvoorbeeld het type pompinstallatie of de locatie waar de pompinstallatie zich in- of rondom een woning of het gebouw bevind. Maar bijvoorbeeld ook bij wie onze monteur(s) zich moeten melden tijdens calamiteiten als de bewoner(s) op vakantie zijn. Kortom het is ons logboek over de installatie maar ook eventuele klant specifieke wensen.

Aanbrengen van een machinenummer.
Heeft uw pompinstallatie geen machinenummer dan raden wij u aan deze door ons te laten aanbrengen. Met een machinenummer is ook uw pompinstallatie in ons systeem bekent, gedocumenteerd en omschreven. Onze monteur(s) herkennen daarmee uw specifieke pompinstallatie waardoor zij functioneel, direct en adekwaat kunnen handelen tijdens het jaarlijks onderhoud en/of bij plotselinge calamiteiten.

Advies:
Vraag bijvoorkeur altijd een inbedrijfstelling (IBS) en het machinenummer bij ons aan. Daarmee bent u verzekerd van een juist geinstalleerde installatie welke jarenlang functioneerd. Middels het aangebrachte machinenummer kunnen wij tevens ook uw specifieke pompinstallatie in ons systeem herkennen,  documenteren en duurzaam onderhouden.


 

EXTRA HULP NODIG?
Indien gewenst kunnen wij naast het produceren en leveren van de pompinstallatie u een handje helpen of uw opdracht volledig uit handen nemen. Het volledig overnemen van uw werkzaamheden behoort immers tot een van onze kern mogelijkheden. Prima service!

Samen werken.
Pompinstallaties B.V. heeft als eerste en voornaamste visie "uw opdracht" voor het plaatsen van een betrouwbare pompinstallatie, mede na behoren te doen verwezenlijken. Indien gewenst verzorgen wij het aanleggen, plaatsen en het onderhoud van een drink- of afvalwater installatie. Indien u dit gewoon graag zelf wil uitvoeren, ook dan adviseren en ondersteunen wij u waar nodig. Indien gewenst komen onze monteurs gewoon even bij u op locatie.

Plug and Play concept.
Ook installateurs kiezen er vaak voor om onze "plug and play" pompinstallaties volledig zelf te installeren. Indien gewenst kunnen wij onze monteur(s), materialen, kennis en/of speciaal benodigde gereedschappen inzetten. Als gezien de eigen tijd en kennis voor deze materie beperkt is kan enige hulp onzerzijds uiteraard ingezet worden. Hiervoor betaald men vaste tarieven zoals vermeld staan in onze tarievenlijst. Wij helpen u graag een handje.

Gewoon ieder zijn vak.
Het is ook mogelijk om een profesionele waterstofzuiger met afvoerpomp, een heetwater hogedrukreiniger of een calamiteiten pomp te huren. Bezorgen en retourhalen is geen probleem. Heeft u hulp nodig aan een defecte rioolpomp, een pompbesturing of aanverwante werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.

Werkzaamheden uitbesteden.
Zoals eerder vermeld is het mogelijk uw aangenomen werkzaamheden volledig aan ons uit te besteden of door te schuiven, samen te werken, speciaal gereedschap te huren enz. Onze doelstelling is namelijk dat elk door ons geproduceerde pompinstallatie, eveneens ook juist is en wordt geinstalleerd, De installatie moet immers jarenlang uitmuntend, langdurig en goed doen functioneren. Bespreek uw wensen en mogelijkheden eens met ons. Wij helpen graag een handje!

 

ALLES ONDER EEN DAK.
Pompinstallaties B.V. is een zusteronderneming van ALPRO VUGHT B.V. Naast een uitgebreide kennis op het gebied van pompinstallaties beschikken wij met deze groothandelspartner in kunststof leidingsystemen en riool benodigdheden tevens ook over alle overige faciliteiten van A tot Z om het afvalwater jarenlang probleemloos te kunnen transporteren.

Overige systemen.
Een te combineren olie-, benzine- of vetafscheider, het aanpassen van een pompinstallatie af fabriek of op locatie, bijkomende alarmlampen, GSM-doormeldingsmodules, straatkolken, vloerputten, persleiding op rol, flexibele kabelbuis met trekkoord, aansluitkoppelingen, leidingwerk, lasgereedschappen, opslagtanks en zelfs zwemvijvers, bijna niets is ons te gek. Kortom wellicht hebben wij de gewenste ervaring en/of product kennis al in huis!

 

PLUG AND PLAY.
Het probleemloos installeren van onze hoogwaardige "plug and play" pompinstallatie systemen is zonder twijfel onze standaard norm. Alle benodigde materialen en componenten om dit te kunnen bewerkstelligen, inclusief capaciteitsbepaling, worden bij Pompinstallaties B.V. vervaardigd en voorafgaand aan de uitlevering altijd af fabriek ingeregeld en compleet voorgemonteerd.

Scherpe prijzen.
Onze hoogwaardige en universeel inzetbare pompinstallaties worden tegen scherpe prijzen, compleet en bedrijfsklaar bij u aangeleverd. Het juist op elkaar afstemmen van alle benodigde componenten waaronder; de putschacht, perspomp(en), pompen geleidesystemen, de benodigde vlotters, waterniveausensoren, alarmeringsystemen, pompencontrollers, GSM-modules, putafdekkingen etc. worden vooraf uitvoerig getest en af fabriek ingeregeld.

Eenvoudig.
Om mogelijk enige verwarringen bij het aansluiten van een dergelijke pompinstallatie te voorkomen, zijn tevens alle in- en uitlaten, inclusief haar elektronische componenten voorzien van aanduidinglabels. Het juist installeren van onze "plug and play" pompinstallaties is hierdoor kinderlijk eenvoudig geworden!POMPINSTALLATIES B.V.
service en onderhoud


E-mail: service@pompinstallaties.nl