×

B26.620 | NOVA UP 300 M-AE

De Nova Up is een dompelpomp voor schoon water en is ideaal te gebruiken als vlakzuiger. De bovenaansluiting zorgt ervoor dat er voldoende koeling is voor de motor. Dankzij de ingebouwde airlock ontlucht de pomp zich vanzelf. De pomp kan ingeschakeld worden vanaf 5 mm water en pompt het water weg tot +/- 2 mm.

Om de Nova Up als vlakzuiger te gebruiken moet de korf verwijderd worden. Dit is eenvoudig te doen door met een schroevendraaier de korf in de drie uitsparingen los te koppelen. Na het verwijderen van de korf kan de Nova Up direct op de bodem geplaatst worden en zuigt de pomp het water tot +/- 2 mm op.

De verticale pers en elektronische vlotter maken de pomp geschikt voor opstelling in putten met kleine dimensies. Geschikt voor zuiver water met vaste bestandsdelen tot maximaal 10mm. Pomphuis, waaier, kap en gril zijn vervaardigd uit technopolymeer. Motorhuis, motor as, moeren en bouten uit roestvaststaal. Driedubbele dichting in oliebad. Asynchroonmotor geschikt voor onderdompeling met continue werking. De stator zit in een volledig hermetisch afgesloten omhulsel van roestvaststaal. Rotor gemonteerd tussen overgedemensioneerde zelfsmerende kogellagers.

Lees meer
Omschrijving Vanaf prijs Aantal
NOVA UP 300 M-AE
1 +208,65 / st
  
NOVA UP 600 M-AE
1 +292,50 / st