×

B50 - Hulp inhurenHeeft u hulp nodig?
Indien gewenst kunnen wij naast het produceren en leveren van de pompinstallatie, uw opdracht ook volledig uit handen nemen. Het volledig uitbesteden van uw opdracht behoort immers tot een van onze kern mogelijkheden.
Prima service!


Samen werken.
Pompinstallaties.nl heeft namelijk als eerste en voornaamste visie "uw opdracht" voor het leveren van een betrouwbare pompinstallatie, mede na behoren te mogen doen verwezenlijken. Indien gewenst verzorgen wij tevens het aanleggen, plaatsen en het onderhoud van een "door u als installateur te leveren" drink- of afvalwater installatie. En mocht u dit graag gewoon zelf willen en kunnen doen uitvoeren, ook dan adviseren en ondersteunen wij u waar nodig. Indien gewenst komen onze monteurs ook gewoon even op locatie ter plaatse.

Plug and Play concept.
In praktijk kiezen installateurs er doch veel vaker voor om onze "plug and play" pompinstallaties volledig zelf te installeren. Indien noodzakelijk en/of gewenst kunnen zij dan optioneel onze monteur(s), materialen, kennis en/of speciaal benodigde gereedschappen inhuren. Als gezien de eigen tijd en kennis voor deze materie beperkt zijn is enige hulp daarbij onzerzijds uiteraard mogelijk. Hiervoor betaald men vaste tarieven zoals vermeld staan in onze tarievenlijst.
Wij helpen u graag een handje.


Gewoon ieder zijn vak.
Het is ook mogelijk om een profesionele waterstofzuiger met afvoerpomp, een heetwater hogedrukreiniger of een calamiteiten pomp te huren. Bezorgen en retourhalen is voor ons geen probleem. Dus mocht u ook ergens hulp wensen bij een defecte rioolpomp, een pompbesturing of aanverwante werkzaamheden, neem dan gerust contact met ons op.


Werkzaamheden uitbesteden.
Zoals eerder vermeld is het mogelijk uw aangenomen werkzaamheden volledig aan ons uit te besteden of door te schuiven, samen te werken, speciaal gereedschap te huren enz. Onze doelstelling is namelijk dat elk door ons geproduceerde pompinstallatie, eveneens ook juist is en wordt geinstalleerd, De installatie moet immers jarenlang uitmuntend, langdurig en goed doen functioneren. Bespreek uw wensen en mogelijkheden eens met ons.
Wij helpen graag!


Pompinstallaties B.V.
Service & Onderhoud