Onderhoud

Elke pompinstallatie is net als een auto voorzien van mechanische en elektronische componenten welke periodiek toezicht vereist. Om een goed functionerende pompinstallatie te behouden is het noodzaak deze met regelmaat (minimaal eens per jaar) door ons als fabrikant of een erkend installateur volledig te laten controleren en inspecteren.

Middels jaarlijks onderhoud trachten wij een onveilige situatie, plotselinge schade of calamiteit aan Uw pompinstallatie alsmede te doen voorkomen. Zonder periodieke controle kunnen deze componenten kwetsbaar zijn! Tevens raden wij U aan ook de meegeleverde handleiding door te lezen.

Jaarlijks onderhoud.
Wij adviseren U elke pompinstallatie jaarlijks door gespecialiseerde monteur(s) te doen laten onderhouden. Hiermee voorkomt U plotselinge calamiteiten, waterschade en onnodige reparatie kosten.

Aanvragen onderhoud.
Voor het aanvragen van onderhoud kunt U het beste even mailen. Geef in Uw mail aan dat U onderhoud wenst aan een pompinstallatie met het bijbehorende adres en een contactpersoon met zijn/haar telefoonnummer. Opvolgend aan Uw email ontvangt U van ons een proformarekening. Deze dient U vooraf aan ons dient te voldoen. Na ontvangst van Uw betaling neemt onze monteur spoedig contact met U op voor het maken van een onderhoudsafspraak.

Herhaling jaarlijks onderhoud.
Indien gewenst kunnen wij U geheel vrijblijvend, ter herinnering, elk jaar automatisch het jaarlijks onderhoud aanbieden. Wij werken dus niet met onderhoudscontracten en verplichten onze klanten dus geheel niets! Het jaarlijks onderhoud is bij Pompinstallaties.nl dus altijd geheel vrijblijvend!

Onderhoud aanvragen

TELEFOONNUMMER

+31 (0)73 – 684 17 55

TELEFOONNUMMER

+31 (0)73 – 684 17 55